Nieuws

Tijdelijk laag btw-tarief is verlengd! 

Goed nieuws, nu geen btw betalen op renovaties en onderhoud!

Laag btw-tarief voor onderhoud en renovatie is verlengd tot 1 juli 2015
Het verlaagde btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie, herstel en onderhoud van woningen ouder dan 2 jaar van 21% naar 6% is verlengd tot 1 juli 2015. Dat heeft het kabinet afgesproken in het begrotingsakkoord.

Z!gn Magazine

Bekijk ons artikel in het Z!gn magazine:

DSCN2056 DSCN2059 


Huizen verkoop met 20% gestegen 

De Nederlandse Vereniging van Makelaars ziet licht aan het einde van de tunnel. Het aantal huizen dat werd verkocht steeg in het vierde kwartaal met 20 procent en ook de huizenprijzen klommen.

Vierde kwartaal woningmarkt beste sinds crisis
In 2013 zijn meer woningen verkocht dan in 2012, met dank aan het vierde kwartaal dat het beste kwartaal was sinds het uitbreken van de crisis.

Dat blijkt uit cijfers van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de grootste makelaarsorganisatie van Nederland.
In het vierde kwartaal zijn 27.018 woningen verkocht door NVM-makelaars. Op jaarbasis kwam het aantal transacties uit op 87.404, een stijging van 2,2 procent ten opzichte van 2012.


Website vernieuwd

De website is totaal vernieuwd, wij kunnen u nu nog makkelijker informeren over onze diensten en producten. Tevens kunt u ons nu ook vinden op onderandere facebook, twitter, linked-in en youtube. Wij wensen u veel kijk plezier Volg ons op Google+