Over Ons

Over Stucadoor & Schilder

Stucadoor & Schilder weet waaraan duurzaam en fraai vormgegeven stuc en schilderwerk moet voldoen. Door kennis, voldoende ervaring, regelmatige bijscholing en het juiste gereedschap weet Stucadoor & Schilder welke eisen er aan de ondergrond, verf en het gebruikte materiaal moet worden gesteld.

Stucadoor & Schilder weet hoe bepaalde wensen van de klant moeten worden geinterpreteerd en kan hierbij advies geven. Doordat Stucadoor & Schilder op de hoogte is van de laatste technieken op stuc en schildersgebied is het mogelijk om praktisch elke wens van de klant te honoreren. Of het nu gaat om klassiek of modern. Bijna niets is onmogelijk. En door gebruik te maken van de juiste hulpmiddelen kan een eenvoudige kamer worden omgetoverd tot een paleiszaal.

Per slot van rekening is Stucadoor & Schilder zich er terdege van bewust dat wooncomfort zeer hoog aangeschreven staat en zal er dus alles aan doen om dit wooncomfort ten opzichte van conventionele objecten tot een eenzame hoogte te brengen. En dit alles tegen hele scherpe prijzen. Wij staan altijd open voor een vraag of idee, daarom kunt u altijd contact met ons opnemen voor een eerlijk en een goed antwoord.

 Ons werkgebied

Stucadoor & Schilder heeft een breed werkgebied, dit is omdat wij steeds meer aanvragen buiten ons bestaand werkgebied krijgen.
Wij zijn ondermeer actief rondom de volgende steden: Ijburg, Diemen, Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag, Delft, Rotterdam, Utrecht en meer.

Mocht u gebruik willen waken van onze diensten, maar uw woning of kantoor ligt buiten ons gebied dan kunnen wij dat altijd bespreekbaar maken.

Eventuele extra voorrij kosten maken wij ten alle tijden duidelijk op de offerte die u bij ons aanvraagd. Mocht de afstand te ver buiten ons werkgebied zijn. laten wij dat u direct weten.